Mozambik Diários rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 21 prill 2021.

20396

 • 12
 • 8
 • 37
 • 33
 • 26
 • 35

Mozambik Diários rezultate e martë, 20 prill 2021.

20395

 • 39
 • 23
 • 48
 • 1
 • 13
 • 38

Mozambik Diários rezultate e martë, 20 prill 2021.

20394

 • 15
 • 4
 • 20
 • 14
 • 37
 • 46

Mozambik Diários rezultate e hënë, 19 prill 2021.

20393

 • 16
 • 39
 • 7
 • 1
 • 35
 • 26

e hënë, 19 prill 2021.

#20392

 • 14
 • 40
 • 47
 • 36
 • 46
 • 28

e diel, 18 prill 2021.

#20391

 • 43
 • 13
 • 0
 • 36
 • 20
 • 12

e diel, 18 prill 2021.

#20390

 • 7
 • 3
 • 46
 • 11
 • 19
 • 22

e shtunë, 17 prill 2021.

#20389

 • 8
 • 38
 • 35
 • 27
 • 24
 • 4

e premte, 16 prill 2021.

#20388

 • 30
 • 15
 • 20
 • 10
 • 39
 • 6

e premte, 16 prill 2021.

#20387

 • 24
 • 42
 • 22
 • 35
 • 44
 • 6

e enjte, 15 prill 2021.

#20386

 • 22
 • 48
 • 34
 • 43
 • 21
 • 1

e enjte, 15 prill 2021.

#20385

 • 15
 • 5
 • 13
 • 2
 • 16
 • 40

e mërkurë, 14 prill 2021.

#20384

 • 25
 • 42
 • 30
 • 43
 • 40
 • 6

e martë, 13 prill 2021.

#20383

 • 30
 • 26
 • 6
 • 49
 • 25
 • 32

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Mozambik. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Mozambik Diários lojtar zgjedh 6 numrat në mes 0 - 49.

Mozambik Diários është organizuar nga Lotto Moçambique. Faqja zyrtare: lottomz.co.mz