Mozambique Mega Jackpot rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 27 shkurt 2021.

 • 32
 • 0
 • 42
 • 13
 • 41
 • 8

Mozambique Mega Jackpot rezultate e mërkurë, 24 shkurt 2021.

 • 19
 • 1
 • 47
 • 16
 • 31
 • 2

Mozambique Mega Jackpot rezultate e shtunë, 20 shkurt 2021.

 • 46
 • 42
 • 0
 • 26
 • 41
 • 31

Biletat mund të blihen në Mozambique. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Në Mozambique Mega Jackpot lojtar zgjedh 1 numrat në mes 0 - 49.

Mozambique Mega Jackpot është organizuar nga Lotto Moçambique. Faqja zyrtare: lottomz.co.mz