Afrika e Jugut Powerball rezultate

5.9 milion €

Jackpot Next

Luaj Afrika e Jugut Powerball Online

U.S. Powerball

111.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e premte, 18 janar 2019

8 23 26 38 40 9
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 13371.22 €
4 + 1 612.67 €
4 61.71 €
3 + 1 31.07 €
3 1.35 €
2 + 1 1.34 €
1 + 1 0.95 €
0 + 1 0.63 €

Afrika e Jugut Powerball rezultate e martë, 15 janar 2019

9 13 24 27 29 20
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 6612.15 €
4 + 1 646.96 €
4 47.44 €
3 + 1 27.49 €
3 1.05 €
2 + 1 1.28 €
1 + 1 0.95 €
0 + 1 0.63 €

Afrika e Jugut Powerball rezultate e premte, 11 janar 2019

8 21 25 29 42 15
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 11142.57 €
4 + 1 805.1 €
4 65.72 €
3 + 1 34.38 €
3 1.41 €
2 + 1 1.47 €
1 + 1 0.94 €
0 + 1 0.62 €

Afrika e Jugut Powerball rezultate e martë, 08 janar 2019

2 15 35 44 46 13
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 24851.4 €
4 + 1 915.42 €
4 80.68 €
3 + 1 32.08 €
3 1.51 €
2 + 1 1.22 €
1 + 1 0.94 €
0 + 1 0.62 €

Afrika e Jugut Powerball rezultate e premte, 04 janar 2019

7 9 24 26 29 1
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 13783.22 €
4 + 1 556.84 €
4 44.89 €
3 + 1 28.31 €
3 1.08 €
2 + 1 1.26 €
1 + 1 0.91 €
0 + 1 0.61 €

Tërheq janë në e premte dhe e martë

Biletat mund të blihen në Afrika e Jugut dhe Online.

Në Afrika e Jugut Powerball lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 50.

Shanset për të fituar në Afrika e Jugut Powerball

Afrika e Jugut Powerball ka 9 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Afrika e Jugut Powerball është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 42375200.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2230274.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 188334.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 9912.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 4280.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 225.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 299.
  • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 57.
  • Çmimi më i vogël në Afrika e Jugut Powerball është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 35.

Afrika e Jugut Powerball është organizuar nga Ithuba - Faqja zyrtare