Chile Clasico Loto results

U.S. Mega Millions

169.2 milion € Luaj

Chile Clasico Loto results e enjte, 18 prill 2019

5 8 18 33 34 37 10
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 398.89 €
4 + 1 153.42 €
4 7.72 €
3 + 1 5.67 €
3 1.54 €
2 + 1 1.33 €

Chile Clasico Loto results e martë, 16 prill 2019

3 11 13 15 34 38 2
Numbers Prize
6 1 milion €
5 + 1 16777.04 €
5 333.01 €
4 + 1 135.28 €
4 7.07 €
3 + 1 5.38 €
3 1.4 €
2 + 1 1.33 €

Chile Clasico Loto results e diel, 14 prill 2019

5 15 24 26 31 39 32
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 408.7 €
4 + 1 139.56 €
4 7.01 €
3 + 1 6.95 €
3 1.45 €
2 + 1 1.33 €

Chile Clasico Loto results e enjte, 11 prill 2019

6 9 13 18 19 26 1
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 35206.07 €
5 121.6 €
4 + 1 53.69 €
4 3.29 €
3 + 1 2.71 €
3 1.4 €
2 + 1 1.33 €

Tërheq janë në e diel, e enjte dhe e martë

Biletat mund të blihen në Chile dhe Online.

Në Chile Clasico Loto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 41dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Chile Clasico Loto

Chile Clasico Loto ka 8 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Chile Clasico Loto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 4496388.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 749398.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 22041.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 8816.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 534.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 401.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 38.
  • Çmimi më i vogël në Chile Clasico Loto është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 50.

Faqja zyrtare