Mexico Melate rezultate

1.3 milion €

Jackpot Next

Luaj Mexico Melate Online

U.S. Powerball

108.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e mërkurë, 14 nëntor 2018

2 14 19 39 43 45 52
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 3383.42 €
4 + 1 141.96 €
4 51.51 €
3 + 1 6.93 €
3 1.84 €
2 + 1 1.39 €
2 1.15 €

Mexico Melate rezultate e diel, 11 nëntor 2018

10 16 23 52 54 56 36
Numbers Prize
6 7.3 milion €
5 + 1 Nuk ka fitues
5 17790.98 €
4 + 1 241.51 €
4 53.4 €
3 + 1 7.01 €
3 1.87 €
2 + 1 1.4 €
2 1.17 €

Mexico Melate rezultate e mërkurë, 07 nëntor 2018

1 7 13 14 19 20 49
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 7803.08 €
5 460.59 €
4 + 1 216.75 €
4 13.71 €
3 + 1 7.13 €
3 1.91 €
2 + 1 1.42 €
2 1.19 €

Mexico Melate rezultate e diel, 04 nëntor 2018

16 19 29 34 40 45 28
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 3917.8 €
4 + 1 339.04 €
4 46.85 €
3 + 1 7.07 €
3 1.89 €
2 + 1 1.41 €
2 1.18 €

Mexico Melate rezultate e mërkurë, 31 tetor 2018

1 7 9 18 32 55 12
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 1983.9 €
4 + 1 72.29 €
4 23.7 €
3 + 1 7.09 €
3 1.89 €
2 + 1 1.41 €
2 1.19 €

Tërheq janë në e mërkurë dhe e diel

Biletat mund të blihen në Meksikë dhe Online.

Në Mexico Melate lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 56dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Mexico Melate

Mexico Melate ka 9 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Mexico Melate është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 32468436.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 5411406.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 110437.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 44175.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1840.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 1380.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 88.
  • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 117.
  • Çmimi më i vogël në Mexico Melate është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 10.

Faqja zyrtare