Mexico Melate rezultate

13.2 milion €

Jackpot Next

Luaj Melate Online

rezultatet më të fundit e diel, 24 shtator 2023.

2023/3800

 • 1
 • 19
 • 38
 • 41
 • 51
 • 55
 • 49
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 132452 €
4 + 1 5094 €
4 1267 €
3 + 1 144 €
3 39 €
2 + 1 29 €
2 24 €

Mexico Melate rezultate e premte, 22 shtator 2023.

2023/3799

 • 3
 • 17
 • 18
 • 19
 • 40
 • 49
 • 26
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 68807 €
4 + 1 2071 €
4 754 €
3 + 1 144 €
3 39 €
2 + 1 29 €
2 24 €

Mexico Melate rezultate e mërkurë, 20 shtator 2023.

2023/3798

 • 1
 • 29
 • 38
 • 45
 • 50
 • 52
 • 31
numrat çmim
6 *
5 + 1 232272 €
5 48748 €
4 + 1 4554 €
4 1277 €
3 + 1 144 €
3 39 €
2 + 1 29 €
2 24 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Meksikë. Tërheq janë në e mërkurë, e premte dhe e diel.

Melate është organizuar nga Pronosticos. Faqja zyrtare: www.pronosticos.gob.mx

Shanset për të fituar në Melate

Në Mexico Melate lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 56 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Melate është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 32468400.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 5411410.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 110437.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 44175.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1840.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1380.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 117.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 88.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 10.