Mexico Melate Retro rezultate

291452 €

Jackpot Next

Luaj Melate Retro Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 prill 2024.

2024/1418

 • 10
 • 15
 • 24
 • 25
 • 29
 • 34
 • 26
numrat çmim
6 *
5 + 1 55148 €
5 1101 €
4 149 €
3 19 €
2 + 1 14 €
1 + 1 9 €

Mexico Melate Retro rezultate e martë, 16 prill 2024.

2024/1417

 • 9
 • 12
 • 14
 • 19
 • 27
 • 36
 • 3
numrat çmim
6 4.4 milion €
5 + 1 47640 €
5 547 €
4 91 €
3 19 €
2 + 1 14 €
1 + 1 9 €

Mexico Melate Retro rezultate e shtunë, 13 prill 2024.

2024/1416

 • 4
 • 9
 • 11
 • 14
 • 20
 • 26
 • 34
numrat çmim
6 23.9 milion €
5 + 1 45703 €
5 502 €
4 91 €
3 19 €
2 + 1 14 €
1 + 1 9 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Meksikë. Tërheq janë në e martë dhe e shtunë.

Melate Retro është organizuar nga Pronosticos. Faqja zyrtare: www.pronosticos.gob.mx

Shanset për të fituar në Melate Retro

Në Mexico Melate Retro lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 39 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Melate Retro është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3262620.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 543770.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 16993.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 438.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 44.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 33.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 15.