Austria EuroMillions rezultate

70 milion €

Jackpot Next

Luaj Austria EuroMillions Online

U.S. Powerball

111.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e premte, 18 janar 2019

5 6 16 30 46 5 10
Numbers Prize
5 + 2 Nuk ka fitues
5 + 1 579095.93 €
5 44959.34 €
4 + 2 2868.37 €
4 + 1 176.94 €
4 63.68 €
3 + 2 109.99 €
3 + 1 14.12 €
3 12.05 €
2 + 2 19.85 €
2 + 1 8 €
2 4.35 €
1 + 2 10.56 €

Austria EuroMillions rezultate e martë, 15 janar 2019

22 25 29 33 35 3 6
Numbers Prize
5 + 2 Nuk ka fitues
5 + 1 213819.49 €
5 66401.31 €
4 + 2 3479.87 €
4 + 1 187.87 €
4 73.77 €
3 + 2 92.19 €
3 + 1 14.94 €
3 13.64 €
2 + 2 16.12 €
2 + 1 7.76 €
2 4.58 €
1 + 2 8.47 €

Austria EuroMillions rezultate e premte, 11 janar 2019

1 19 31 39 48 1 6
Numbers Prize
5 + 2 Nuk ka fitues
5 + 1 372001.68 €
5 43321.71 €
4 + 2 2648.68 €
4 + 1 189.05 €
4 65.55 €
3 + 2 114.91 €
3 + 1 15.99 €
3 13.59 €
2 + 2 19.59 €
2 + 1 8.49 €
2 4.69 €
1 + 2 10.39 €

Austria EuroMillions rezultate e martë, 08 janar 2019

3 19 22 31 32 2 11
Numbers Prize
5 + 2 Nuk ka fitues
5 + 1 802713.24 €
5 26708.71 €
4 + 2 2540.17 €
4 + 1 192.39 €
4 60.88 €
3 + 2 115.39 €
3 + 1 14.92 €
3 11.74 €
2 + 2 20.49 €
2 + 1 8.06 €
2 4.08 €
1 + 2 10.95 €

Austria EuroMillions rezultate e premte, 04 janar 2019

7 11 19 27 37 6 10
Numbers Prize
5 + 2 Nuk ka fitues
5 + 1 146298.47 €
5 21683.73 €
4 + 2 2287.6 €
4 + 1 114.23 €
4 28.48 €
3 + 2 95.05 €
3 + 1 11.17 €
3 7.22 €
2 + 2 20.27 €
2 + 1 7.42 €
2 3.37 €
1 + 2 11.87 €

Tërheq janë në e premte dhe e martë

Biletat mund të blihen në Austri dhe Online.

Në Austria EuroMillions lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 50.

Shanset për të fituar në Austria EuroMillions

Austria EuroMillions ka 13 nivelet çmimin.

 • Jackpot në Austria EuroMillions është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 139838160.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 6991908.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3107514.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 621502.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 31075.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13811.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 14125.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 706.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 313.
 • 10. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 985.
 • 11. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 49.
 • 12. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 21.
 • Çmimi më i vogël në Austria EuroMillions është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 187.