EuroMillions rezultate

39 milion €

Jackpot Next

Luaj EuroMillions Online

rezultatet më të fundit e martë, 27 shkurt 2024.

2024/17

 • 3
 • 4
 • 9
 • 12
 • 20
 • 5
 • 6
numrat çmim
5 + 2 *
5 + 1 61869 €
5 11568 €
4 + 2 974 €
4 + 1 63 €
4 21 €
3 + 2 41 €
3 + 1 7 €
3 7 €
2 + 2 13 €
2 + 1 4 €
2 3 €
1 + 2 7 €

EuroMillions rezultate e premte, 23 shkurt 2024.

2024/16

 • 24
 • 27
 • 28
 • 30
 • 49
 • 1
 • 12
numrat çmim
5 + 2 *
5 + 1 *
5 155534 €
4 + 2 1912 €
4 + 1 169 €
4 51 €
3 + 2 77 €
3 + 1 14 €
3 10 €
2 + 2 18 €
2 + 1 7 €
2 4 €
1 + 2 8 €

EuroMillions rezultate e martë, 20 shkurt 2024.

2024/15

 • 23
 • 31
 • 37
 • 42
 • 48
 • 3
 • 7
numrat çmim
5 + 2 73.4 milion €
5 + 1 143587 €
5 44745 €
4 + 2 995 €
4 + 1 148 €
4 52 €
3 + 2 41 €
3 + 1 12 €
3 11 €
2 + 2 10 €
2 + 1 6 €
2 5 €
1 + 2 4 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Lotaria shumëkombëshe evropiane luhet në 8 vende. Ngjashëm me Vikinglotto, EuroJackpot dhe EuroDreams.

Biletat mund të blihen në Spanjë, Irlandë, Francë, Britani e madhe, Belgjikë, Switzerland, Austri dhe Portugali. Tërheq janë në e martë dhe e premte.

Jackpot midis 14.5 milion € dhe 212.5 milion €.

Shanset për të fituar në EuroMillions

Në EuroMillions lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 50 dhe 2 numra shtesë.

 • Jackpot në EuroMillions është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 2 numra shtesë. Shanset janë 1 në 139838000.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 6991910.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3107510.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 2 numra shtesë. Shanset janë 1 në 621502.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 31075.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 2 numra shtesë. Shanset janë 1 në 14125.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13811.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 2 numra shtesë. Shanset janë 1 në 985.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 706.
 • 10. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 313.
 • 11. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 2 numra shtesë. Shanset janë 1 në 187.
 • 12. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 49.
 • 13. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 21.

Historia e EuroMillions

 • Vizatimi i parë u mbajt të Premten në 13 Shkurt 2004 në Paris me pjesëmarrjen në Mbretërinë e Bashkuar, Francë dhe Spanjë.
 • Në Tetor 2004 Andorra, Austri, Belgjikë, Irlandë, Isle of Man, Lihtenshtajn, Luksemburg, Monako, Portugali, Zvicër bashkohen me lotarinë.
 • Në maj 2011 u prezantua shorti i dytë javor dhe numri i "yjeve me fat" në makinën Pacquerette u rrit nga 9 në 11.

Organizatorët e EuroMillions