EuroDreams rezultate

7.2 milion €

Jackpot Next

Luaj EuroDreams Online

rezultatet më të fundit e enjte, 13 qershor 2024.

2024/48

 • 17
 • 19
 • 21
 • 22
 • 23
 • 27
 • 1
numrat çmim
6 + 1 7.2 milion €
6 120000 €
5 90 €
4 35 €
3 5 €
2 3 €

EuroDreams rezultate e hënë, 10 qershor 2024.

2024/47

 • 4
 • 7
 • 27
 • 31
 • 33
 • 40
 • 3
numrat çmim
6 + 1 *
6 *
5 101 €
4 37 €
3 5 €
2 3 €

EuroDreams rezultate e enjte, 6 qershor 2024.

2024/46

 • 12
 • 15
 • 24
 • 28
 • 29
 • 31
 • 1
numrat çmim
6 + 1 *
6 *
5 112 €
4 41 €
3 5 €
2 3 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Lotaria shumëkombëshe evropiane luhet në 7 vende. Ngjashëm me EuroJackpot, EuroMillions dhe Vikinglotto.

Biletat mund të blihen në Spanjë, Portugali, Austri, Switzerland, Belgjikë, Francë dhe Irlandë. Tërheq janë në e hënë dhe e enjte.

Shanset për të fituar në EuroDreams

Në EuroDreams lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 40 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në EuroDreams është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 19191900.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 4797980.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 18816.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 456.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 32.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6.

Organizatorët e EuroDreams