Danimarkë Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 18 shtator 2021.

 • 03
 • 09
 • 20
 • 24
 • 25
 • 29
 • 33
 • 31

Danimarkë Lotto rezultate e shtunë, 11 shtator 2021.

 • 07
 • 15
 • 23
 • 26
 • 28
 • 29
 • 35
 • 22

Danimarkë Lotto rezultate e shtunë, 4 shtator 2021.

 • 03
 • 04
 • 09
 • 19
 • 30
 • 32
 • 35
 • 21

e shtunë, 28 gusht 2021.

 • 02
 • 05
 • 09
 • 14
 • 21
 • 27
 • 31
 • 03

e shtunë, 21 gusht 2021.

 • 01
 • 06
 • 10
 • 15
 • 23
 • 24
 • 34
 • 16

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Danimarkë. Tërheq janë në e shtunë.

Danimarkë Lotto është organizuar nga Danske Spil. Faqja zyrtare: danskespil.dk

Shanset për të fituar në Danimarkë Lotto

Në Danimarkë Lotto lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 36 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Danimarkë Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8347680.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1192525.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 41122.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 979.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 65.