Francë Keno rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 18 shkurt 2020.

01 07 12 16 18 19 21 25 26 31 32 36 38 41 42 55 56 57 63 70

Joker

2 535 267

Francë Keno rezultate e martë, 18 shkurt 2020.

01 10 14 15 20 24 25 27 30 33 35 45 48 50 55 57 61 62 64 68

Joker

5 121 966

Francë Keno rezultate e hënë, 17 shkurt 2020.

03 06 09 10 17 18 20 27 38 39 47 48 52 53 55 58 60 65 66 69

Joker

3 160 189

e diel, 16 shkurt 2020.

02 03 04 05 07 08 10 11 12 13 14 15 18 21 25 31 46 50 57 63

Joker

6 990 160

e shtunë, 15 shkurt 2020.

03 05 12 14 16 18 24 26 28 31 36 37 47 49 54 55 57 59 65 66

Joker

1 018 096

e shtunë, 15 shkurt 2020.

03 08 13 14 17 25 26 28 33 34 38 39 42 49 53 54 57 60 61 70

Joker

2 393 199

e premte, 14 shkurt 2020.

01 04 11 14 15 18 20 25 31 34 42 44 45 50 55 59 61 66 68 69

Joker

4 085 243

Biletat mund të blihen në Francë. Tërheq janë në e martë, e hënë, e diel, e shtunë, e premte, e enjte dhe e mërkurë.

Francë Keno është organizuar nga FDJ (Française des jeux) www.fdj.fr

Shanset për të fituar në Francë Keno

Në Francë Keno lojtar zgjedh 20 numrat në mes 1 - 70

  • Jackpot në Francë Keno është fituar nëpërmjet krahasimit 10 numrat kryesore.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 9 numrat kryesore.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 8 numrat kryesore.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
  • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.
  • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore.