France Loto rezultate

3 milion €

Jackpot Next

Luaj France Loto Online

U.S. Powerball

550.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e mërkurë, 20 mars 2019

2 3 13 21 40 8
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 1 1005.45 €
4 502.73 €
3 + 1 50.27 €
3 20.11 €
2 + 1 10.06 €
2 5.02 €
1 + 1 2.21 €
0 + 1 2.21 €

France Loto rezultate e hënë, 18 mars 2019

23 24 38 44 45 6
Numbers Prize
5 + 1 2 milion €
5 Nuk ka fitues
4 + 1 998.68 €
4 499.33 €
3 + 1 49.93 €
3 19.97 €
2 + 1 9.99 €
2 5 €
1 + 1 2.19 €
0 + 1 2.19 €

France Loto rezultate e shtunë, 16 mars 2019

1 19 22 31 33 1
Numbers Prize
5 + 1 6 milion €
5 99987.5 €
4 + 1 999.88 €
4 499.93 €
3 + 1 49.99 €
3 20 €
2 + 1 9.99 €
2 5 €
1 + 1 2.2 €
0 + 1 2.2 €

France Loto rezultate e mërkurë, 13 mars 2019

5 8 20 29 32 3
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 99836.87 €
4 + 1 998.37 €
4 499.18 €
3 + 1 49.92 €
3 19.96 €
2 + 1 9.99 €
2 4.99 €
1 + 1 2.19 €
0 + 1 2.19 €

France Loto rezultate e hënë, 11 mars 2019

5 6 16 24 25 1
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 99112.12 €
4 + 1 991.12 €
4 495.56 €
3 + 1 49.56 €
3 19.82 €
2 + 1 9.92 €
2 4.95 €
1 + 1 2.18 €
0 + 1 2.18 €

Tërheq janë në e mërkurë, e hënë dhe e shtunë

Biletat mund të blihen në Francë dhe Online.

Në France Loto lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 49.

Shanset për të fituar në France Loto

France Loto ka 10 nivelet çmimin.

  • Jackpot në France Loto është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 19068840.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2118760.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 86676.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 9631.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 2015.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 224.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 144.
  • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 16.
  • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 28.
  • Çmimi më i vogël në France Loto është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 18.

France Loto është organizuar nga FDJ (Française des jeux) - Faqja zyrtare