Islandë Lottó rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 26 nëntor 2022.

 • 4
 • 17
 • 18
 • 33
 • 35
 • 39

Joker

 • 7
 • 8
 • 4
 • 0
 • 4

Islandë Lottó rezultate e shtunë, 19 nëntor 2022.

 • 7
 • 16
 • 18
 • 27
 • 39
 • 8

Joker

 • 8
 • 3
 • 7
 • 8
 • 6

Islandë Lottó rezultate e shtunë, 12 nëntor 2022.

 • 12
 • 23
 • 28
 • 31
 • 36
 • 20

Joker

 • 5
 • 5
 • 9
 • 5
 • 8

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Islandë. Tërheq janë në e shtunë.

Jackpot duke filluar në 8.1 milion €.

Islandë Lottó është organizuar nga Íslensk Getspá/Getraunir. Faqja zyrtare: games.lotto.is

Shanset për të fituar në Islandë Lottó

Në Islandë Lottó lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 39 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Islandë Lottó është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 850668.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 170134.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 4598.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2363.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 128.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 135.