Keno gjermane rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 12 gusht 2020.

225/2020 (5702)

 • 04
 • 05
 • 11
 • 15
 • 16
 • 19
 • 23
 • 26
 • 28
 • 33
 • 36
 • 37
 • 41
 • 43
 • 49
 • 51
 • 54
 • 60
 • 61
 • 65

Plus 5

 • 5
 • 9
 • 1
 • 1
 • 1

Keno gjermane rezultate e martë, 11 gusht 2020.

224/2020 (5701)

 • 03
 • 05
 • 08
 • 14
 • 19
 • 23
 • 24
 • 26
 • 27
 • 31
 • 34
 • 40
 • 43
 • 46
 • 47
 • 49
 • 52
 • 54
 • 65
 • 68

Plus 5

 • 2
 • 3
 • 5
 • 9
 • 0

Keno gjermane rezultate e hënë, 10 gusht 2020.

223/2020 (5700)

 • 07
 • 09
 • 12
 • 13
 • 23
 • 34
 • 41
 • 43
 • 44
 • 45
 • 46
 • 49
 • 51
 • 52
 • 53
 • 58
 • 59
 • 62
 • 65
 • 69

Plus 5

 • 1
 • 9
 • 6
 • 0
 • 9

e diel, 9 gusht 2020.

222/2020 (5699)

 • 05
 • 08
 • 11
 • 17
 • 18
 • 30
 • 39
 • 43
 • 47
 • 48
 • 50
 • 52
 • 56
 • 57
 • 61
 • 63
 • 65
 • 66
 • 69
 • 70

Plus 5

 • 0
 • 8
 • 6
 • 9
 • 7

e shtunë, 8 gusht 2020.

#221/2020 (5698)

 • 01
 • 05
 • 08
 • 10
 • 12
 • 16
 • 24
 • 25
 • 27
 • 28
 • 32
 • 42
 • 52
 • 54
 • 55
 • 59
 • 63
 • 65
 • 66
 • 69

Plus 5

 • 0
 • 3
 • 1
 • 3
 • 3

e premte, 7 gusht 2020.

#220/2020 (5697)

 • 08
 • 09
 • 10
 • 11
 • 16
 • 20
 • 22
 • 33
 • 43
 • 47
 • 49
 • 50
 • 55
 • 56
 • 57
 • 61
 • 62
 • 64
 • 65
 • 69

Plus 5

 • 7
 • 8
 • 3
 • 2
 • 1

e enjte, 6 gusht 2020.

#219/2020 (5696)

 • 02
 • 03
 • 07
 • 08
 • 09
 • 11
 • 13
 • 26
 • 30
 • 42
 • 43
 • 45
 • 46
 • 51
 • 53
 • 55
 • 58
 • 59
 • 64
 • 68

Plus 5

 • 0
 • 1
 • 0
 • 5
 • 9

Biletat mund të blihen në Gjermani. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Keno lojtar zgjedh 20 numrat në mes 1 - 70.

Keno është organizuar nga LOTTO.de. Faqja zyrtare: www.lotto.de