Keno sllovake rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 5 qershor 2023.

 • 2
 • 4
 • 5
 • 12
 • 20
 • 23
 • 34
 • 41
 • 43
 • 49
 • 54
 • 56
 • 61
 • 62
 • 65
 • 69
 • 70
 • 77
 • 79
 • 74

Joker

 • 2
 • 3
 • 5
 • 6
 • 5
 • 1

Keno sllovake rezultate e diel, 4 qershor 2023.

 • 7
 • 10
 • 13
 • 14
 • 20
 • 26
 • 29
 • 32
 • 39
 • 41
 • 47
 • 48
 • 52
 • 54
 • 57
 • 62
 • 66
 • 71
 • 75
 • 23

Joker

 • 8
 • 9
 • 2
 • 0
 • 4
 • 3

Keno sllovake rezultate e shtunë, 3 qershor 2023.

 • 3
 • 6
 • 13
 • 18
 • 22
 • 27
 • 35
 • 37
 • 38
 • 42
 • 47
 • 48
 • 55
 • 59
 • 61
 • 64
 • 65
 • 75
 • 76
 • 16

Joker

 • 8
 • 4
 • 8
 • 5
 • 0
 • 8

e premte, 2 qershor 2023.

 • 1
 • 6
 • 11
 • 15
 • 18
 • 23
 • 24
 • 28
 • 34
 • 42
 • 43
 • 47
 • 48
 • 52
 • 54
 • 59
 • 63
 • 67
 • 78
 • 32

Joker

 • 9
 • 1
 • 3
 • 1
 • 9
 • 5

e enjte, 1 qershor 2023.

 • 2
 • 5
 • 9
 • 25
 • 26
 • 32
 • 36
 • 40
 • 46
 • 58
 • 59
 • 60
 • 61
 • 62
 • 64
 • 66
 • 69
 • 73
 • 80
 • 7

Joker

 • 6
 • 2
 • 9
 • 9
 • 9
 • 6

e mërkurë, 31 maj 2023.

 • 5
 • 8
 • 14
 • 16
 • 17
 • 22
 • 25
 • 33
 • 35
 • 45
 • 49
 • 50
 • 52
 • 63
 • 64
 • 68
 • 69
 • 71
 • 79
 • 21

Joker

 • 9
 • 4
 • 5
 • 5
 • 3
 • 3

e martë, 30 maj 2023.

 • 1
 • 7
 • 11
 • 17
 • 18
 • 23
 • 28
 • 30
 • 35
 • 37
 • 46
 • 48
 • 51
 • 54
 • 55
 • 57
 • 60
 • 64
 • 74
 • 10

Joker

 • 5
 • 7
 • 6
 • 0
 • 6
 • 8

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Slovakia. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Keno është organizuar nga TIPOS. Faqja zyrtare: www.tipos.sk

Shanset për të fituar në Keno

Në Keno sllovake lojtar zgjedh 1-10 numrat në mes 1 - 75 dhe 1 numra shtesë.

numrat luajtur numrat krahasohen mundësi
10 10 1:8 911 711,18
10 9 1:163 381,37
10 8 1:7 384,47
10 7 1:620,68
10 6 1:8 911 711,18
10 5 1:19,44
9 9 1:1 380 687,65
9 8 1:30 681,95
9 7 1:1 690,11
9 6 1:174,84
9 5 1:19,44
9 0 1:15,69
8 8 1:230 114,61
8 7 1:6 232,27
8 6 1:422,53
8 5 1:54,64
8 4 1:12,27
8 0 1:11,33
7 7 1:40 979,31
7 6 1:1 365,98
7 5 1:115,76
7 4 1:19,16
6 6 1:7 752,84
6 5 1:323,04
6 4 1:35,04
6 3 1:7,7
5 5 1:1 550,57
5 4 1:82,7
5 3 1:11,91
4 4 1:326,44
4 3 1:23,12
3 3 1:72,07
3 2 1:7,21
2 2 1:16,63
1 1 1:4