Slovakian lottery rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 22 shtator 2021.

 • 14
 • 31
 • 34
 • 37
 • 38
 • 40
 • 19

II.?ah

 • 10
 • 11
 • 14
 • 16
 • 35
 • 44
 • 9

Joker

 • 4
 • 9
 • 3
 • 9
 • 0
 • 1

Slovakian lottery rezultate e diel, 19 shtator 2021.

 • 1
 • 18
 • 21
 • 26
 • 33
 • 38
 • 35

II.?ah

 • 5
 • 9
 • 11
 • 33
 • 48
 • 49
 • 24

Joker

 • 3
 • 8
 • 0
 • 4
 • 2
 • 8

Slovakian lottery rezultate e mërkurë, 15 shtator 2021.

 • 1
 • 6
 • 24
 • 31
 • 41
 • 44
 • 17

II.?ah

 • 6
 • 8
 • 10
 • 16
 • 22
 • 34
 • 18

Joker

 • 5
 • 1
 • 3
 • 9
 • 8
 • 7

e diel, 12 shtator 2021.

 • 5
 • 8
 • 32
 • 40
 • 42
 • 45
 • 9

II.?ah

 • 12
 • 24
 • 32
 • 33
 • 36
 • 44
 • 3

Joker

 • 4
 • 4
 • 6
 • 5
 • 2
 • 5

e mërkurë, 8 shtator 2021.

 • 1
 • 11
 • 34
 • 36
 • 38
 • 42
 • 10

II.?ah

 • 2
 • 20
 • 25
 • 34
 • 45
 • 49
 • 17

Joker

 • 3
 • 6
 • 3
 • 1
 • 0
 • 6

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Slovakia. Tërheq janë në e mërkurë dhe e diel.

Slovakian lottery është organizuar nga TIPOS. Faqja zyrtare: www.tipos.sk

Shanset për të fituar në Slovakian lottery

Në Slovakian lottery lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Slovakian lottery është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.