Letoni Dzokers rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 26 nëntor 2022.

324761/2022

 • 9
 • 6
 • 7
 • 9
 • 6
 • 7

Letoni Dzokers rezultate e mërkurë, 23 nëntor 2022.

324731/2022

 • 4
 • 6
 • 3
 • 6
 • 4
 • 9

Letoni Dzokers rezultate e shtunë, 19 nëntor 2022.

324661/2022

 • 7
 • 3
 • 8
 • 2
 • 1
 • 4

e mërkurë, 16 nëntor 2022.

324631/2022

 • 6
 • 6
 • 7
 • 2
 • 3
 • 7

e shtunë, 12 nëntor 2022.

#324561/2022

 • 9
 • 8
 • 8
 • 4
 • 0
 • 7

e mërkurë, 9 nëntor 2022.

#324531/2022

 • 7
 • 3
 • 2
 • 1
 • 6
 • 8

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Letoni. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Në Letoni Dzokers lojtar zgjedh 6 numrat në mes 0 - 9.

Dzokers është organizuar nga Latvijas Loto. Faqja zyrtare: www.latloto.lv