Norvegji Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 26 nëntor 2022.

 • 01
 • 04
 • 07
 • 10
 • 13
 • 23
 • 27
 • 31

Norvegji Lotto rezultate e shtunë, 19 nëntor 2022.

 • 02
 • 05
 • 10
 • 19
 • 25
 • 29
 • 30
 • 06

Norvegji Lotto rezultate e shtunë, 12 nëntor 2022.

 • 01
 • 12
 • 14
 • 23
 • 27
 • 32
 • 33
 • 10

e shtunë, 5 nëntor 2022.

 • 08
 • 09
 • 17
 • 18
 • 21
 • 33
 • 34
 • 32

e shtunë, 29 tetor 2022.

 • 01
 • 03
 • 13
 • 15
 • 17
 • 26
 • 27
 • 04

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Norvegji. Tërheq janë në e shtunë.

Norvegji Lotto është organizuar nga Norsk Tipping. Faqja zyrtare: www.norsk-tipping.no

Shanset për të fituar në Norvegji Lotto

Në Norvegji Lotto lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 34 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Norvegji Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 5379616.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 768516.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 29558.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 729.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 52.