Rumani Joker rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 7 dhjetor 2023.

 • 12
 • 29
 • 10
 • 16
 • 37
 • 17

Plus Noroc

587829

Rumani Joker rezultate e diel, 3 dhjetor 2023.

 • 3
 • 12
 • 18
 • 27
 • 33
 • 12

Plus Noroc

454837

Rumani Joker rezultate e diel, 26 nëntor 2023.

 • 13
 • 4
 • 23
 • 26
 • 33
 • 15

Plus Noroc

690481

e enjte, 23 nëntor 2023.

 • 27
 • 41
 • 2
 • 26
 • 36
 • 11

Plus Noroc

587876

e diel, 19 nëntor 2023.

 • 27
 • 13
 • 4
 • 15
 • 11
 • 10

Plus Noroc

746610

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Rumani. Tërheq janë në e enjte dhe e diel.

Jackpot duke filluar në 861563 €.

Rumani Joker është organizuar nga C.N. Loteria Romana. Faqja zyrtare: loto.ro

Shanset për të fituar në Rumani Joker

Në Rumani Joker lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 41 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Rumani Joker është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.