Rumani Lotto 6/49 rezultate

378070 €

Jackpot Next

Luaj Rumani Lotto 6/49 Online

rezultatet më të fundit e diel, 24 shtator 2023.

2023/75

 • 5
 • 13
 • 14
 • 19
 • 47
 • 48
numrat çmim
6 *
5 18245 €
4 406 €
3 27 €

Rumani Lotto 6/49 rezultate e enjte, 21 shtator 2023.

2023/74

 • 4
 • 9
 • 32
 • 37
 • 43
 • 46
numrat çmim
6 *
5 48797 €
4 630 €
3 27 €

Rumani Lotto 6/49 rezultate e diel, 17 shtator 2023.

2023/73

 • 15
 • 30
 • 33
 • 35
 • 41
 • 45
numrat çmim
6 *
6 12.4 milion €
5 75283 €
5 26470 €
4 708 €
4 433 €
3 27 €
3 27 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Rumani. Tërheq janë në e enjte dhe e diel.

Jackpot duke filluar në 1.8 milion €.

Rumani Lotto 6/49 është organizuar nga C.N. Loteria Romana. Faqja zyrtare: loto.ro

Shanset për të fituar në Rumani Lotto 6/49

Në Rumani Lotto 6/49 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49.

 • Jackpot në Rumani Lotto 6/49 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983800.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 54201.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1032.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57.