Rumani Loto 5/40 rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 7 dhjetor 2023.

 • 22
 • 34
 • 3
 • 15
 • 14
 • 36

Super Noroc

057201

Rumani Loto 5/40 rezultate e diel, 3 dhjetor 2023.

 • 2
 • 27
 • 11
 • 8
 • 21
 • 18

Super Noroc

119847

Rumani Loto 5/40 rezultate e diel, 26 nëntor 2023.

 • 32
 • 19
 • 5
 • 31
 • 27
 • 16

Super Noroc

248683

e enjte, 23 nëntor 2023.

 • 15
 • 19
 • 7
 • 29
 • 40
 • 26

Super Noroc

346593

e diel, 19 nëntor 2023.

 • 8
 • 35
 • 38
 • 29
 • 21
 • 12

Super Noroc

230283

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Rumani. Tërheq janë në e enjte dhe e diel.

Jackpot duke filluar në 430781 €.

Rumani Loto 5/40 është organizuar nga C.N. Loteria Romana. Faqja zyrtare: loto.ro

Shanset për të fituar në Rumani Loto 5/40

Në Rumani Loto 5/40 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 32.

 • Jackpot në Rumani Loto 5/40 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3838380.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 18816.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 456.