Switzerland Magic 4 rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 1 dhjetor 2022.

 • 9
 • 4
 • 0
 • 4

Switzerland Magic 4 rezultate e mërkurë, 30 nëntor 2022.

 • 4
 • 1
 • 1
 • 7

Switzerland Magic 4 rezultate e martë, 29 nëntor 2022.

 • 7
 • 5
 • 2
 • 1

Switzerland Magic 4 rezultate e hënë, 28 nëntor 2022.

 • 6
 • 4
 • 0
 • 0

e shtunë, 26 nëntor 2022.

 • 1
 • 0
 • 9
 • 1

e premte, 25 nëntor 2022.

 • 4
 • 3
 • 8
 • 3

e enjte, 24 nëntor 2022.

 • 8
 • 4
 • 9
 • 2

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Switzerland. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte dhe e shtunë.

Në Switzerland Magic 4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

Magic 4 është organizuar nga Loterie Romande . Faqja zyrtare: jeux.loro.ch