Kinë Super 7 Lottery rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 8 dhjetor 2023.

 • 08
 • 09
 • 10
 • 19
 • 20
 • 21
 • 25
 • 01

Kinë Super 7 Lottery rezultate e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

 • 04
 • 06
 • 08
 • 13
 • 22
 • 24
 • 29
 • 25

Kinë Super 7 Lottery rezultate e hënë, 4 dhjetor 2023.

 • 02
 • 08
 • 10
 • 11
 • 16
 • 19
 • 28
 • 22

e premte, 1 dhjetor 2023.

 • 04
 • 07
 • 14
 • 16
 • 19
 • 20
 • 25
 • 05

e mërkurë, 29 nëntor 2023.

 • 06
 • 11
 • 13
 • 18
 • 26
 • 27
 • 30
 • 01

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kinë. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë dhe e premte.

Në Kinë Super 7 Lottery lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 30 dhe 1 numra shtesë.