Kinë Super Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 5 tetor 2022.

 • 13
 • 15
 • 22
 • 31
 • 33
 • 05
 • 12

Kinë Super Lotto rezultate e mërkurë, 28 shtator 2022.

 • 04
 • 11
 • 18
 • 20
 • 26
 • 12
 • 06

Kinë Super Lotto rezultate e hënë, 26 shtator 2022.

 • 06
 • 12
 • 16
 • 19
 • 31
 • 10
 • 06

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kinë. Tërheq janë në e hënë dhe e mërkurë.

Shanset për të fituar në Kinë Super Lotto

Në Kinë Super Lotto lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 35 dhe 2 numra shtesë.

 • Jackpot në Kinë Super Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 2 numra shtesë.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 2 numra shtesë.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 2 numra shtesë.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.
 • 10. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 2 numra shtesë.
 • 11. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 12. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 2 numra shtesë.
 • 13. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 0 numrat kryesore dhe 2 numra shtesë.