Sri Lanka Govisetha rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 25 shtator 2023.

3490

 • 18
 • 38
 • 42
 • 48
 • 2
 • 0
 • 5
 • 1
 • 5
 • N

Sri Lanka Govisetha rezultate e diel, 24 shtator 2023.

3489

 • 21
 • 24
 • 31
 • 41
 • 2
 • 1
 • 9
 • 2
 • 0
 • V

Sri Lanka Govisetha rezultate e shtunë, 23 shtator 2023.

3488

 • 05
 • 20
 • 24
 • 39
 • 5
 • 0
 • 8
 • 2
 • 5
 • G

Sri Lanka Govisetha rezultate e premte, 22 shtator 2023.

3487

 • 31
 • 36
 • 62
 • 67
 • 2
 • 9
 • 8
 • 5
 • 3
 • T

e enjte, 21 shtator 2023.

#3486

 • 16
 • 28
 • 47
 • 57
 • 1
 • 1
 • 0
 • 5
 • 4
 • W

e mërkurë, 20 shtator 2023.

#3485

 • 27
 • 35
 • 42
 • 70
 • 5
 • 7
 • 1
 • 3
 • 3
 • F

e martë, 19 shtator 2023.

#3484

 • 31
 • 41
 • 55
 • 79
 • 3
 • 8
 • 9
 • 2
 • 1
 • J

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Sri Lanka. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Sri Lanka Govisetha lojtar zgjedh 4 numrat në mes 1 - 79.

Sri Lanka Govisetha është organizuar nga National Lotteries Board. Faqja zyrtare: www.nlb.lk