Peru Gana Diario rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 10 dhjetor 2023.

 • 05
 • 08
 • 12
 • 26
 • 31

Peru Gana Diario rezultate e shtunë, 9 dhjetor 2023.

 • 04
 • 06
 • 20
 • 25
 • 26

Peru Gana Diario rezultate e premte, 8 dhjetor 2023.

 • 07
 • 12
 • 17
 • 22
 • 27

e enjte, 7 dhjetor 2023.

 • 03
 • 18
 • 31
 • 34
 • 35

e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

 • 05
 • 07
 • 11
 • 22
 • 35

e martë, 5 dhjetor 2023.

 • 05
 • 12
 • 21
 • 23
 • 30

e hënë, 4 dhjetor 2023.

 • 01
 • 02
 • 05
 • 27
 • 33

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Peru. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Gana Diario është organizuar nga Intralot De Peru. Faqja zyrtare: www.intralot.com.pe

Shanset për të fituar në Gana Diario

Në Peru Gana Diario lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 33.

 • Jackpot në Gana Diario është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 324632.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2164.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 75.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8.