Peru Kabala rezultate

Luaj Peru Kabala Online

rezultatet më të fundit e enjte, 18 prill 2024.

 • 5
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11

Peru Kabala rezultate e martë, 16 prill 2024.

 • 8
 • 12
 • 16
 • 25
 • 28
 • 36

Peru Kabala rezultate e shtunë, 13 prill 2024.

 • 7
 • 11
 • 20
 • 32
 • 33
 • 40

e enjte, 11 prill 2024.

 • 3
 • 8
 • 9
 • 15
 • 31
 • 34

e martë, 9 prill 2024.

 • 6
 • 9
 • 26
 • 27
 • 29
 • 36

e shtunë, 6 prill 2024.

 • 1
 • 2
 • 5
 • 23
 • 33
 • 40

e enjte, 4 prill 2024.

 • 9
 • 11
 • 13
 • 17
 • 29
 • 35

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Peru. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e shtunë.

Peru Kabala është organizuar nga Intralot De Peru. Faqja zyrtare: www.intralot.com.pe

Shanset për të fituar në Peru Kabala

Në Peru Kabala lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 40.

 • Jackpot në Peru Kabala është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3838380.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 18816.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 456.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 32.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6.