Republika Domenikane Loto Pool rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 24 maj 2022.

7684

 • 01
 • 07
 • 16
 • 19
 • 27

Republika Domenikane Loto Pool rezultate e hënë, 23 maj 2022.

7683

 • 06
 • 16
 • 23
 • 30
 • 31

Republika Domenikane Loto Pool rezultate e diel, 22 maj 2022.

7682

 • 08
 • 11
 • 18
 • 21
 • 23

e shtunë, 21 maj 2022.

7681

 • 08
 • 17
 • 19
 • 20
 • 26

e premte, 20 maj 2022.

#7680

 • 06
 • 15
 • 17
 • 21
 • 27

e enjte, 19 maj 2022.

#7679

 • 03
 • 07
 • 13
 • 15
 • 20

e mërkurë, 18 maj 2022.

#7678

 • 04
 • 07
 • 12
 • 16
 • 22

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Republika domenikane. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Republika Domenikane Loto Pool është organizuar nga Leidsa. Faqja zyrtare: www.leidsa.com

Shanset për të fituar në Republika Domenikane Loto Pool

Në Republika Domenikane Loto Pool lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 31.

 • Jackpot në Republika Domenikane Loto Pool është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.