Republika Domenikane oto & Loto Mas rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 5 tetor 2022.

1303

 • 10
 • 14
 • 15
 • 18
 • 19
 • 22
 • 08
 • 03

Republika Domenikane oto & Loto Mas rezultate e shtunë, 1 tetor 2022.

1302

 • 09
 • 14
 • 16
 • 19
 • 23
 • 25
 • 04
 • 08

Republika Domenikane oto & Loto Mas rezultate e mërkurë, 28 shtator 2022.

1301

 • 01
 • 08
 • 17
 • 19
 • 25
 • 32
 • 05
 • 10

e shtunë, 24 shtator 2022.

1300

 • 07
 • 10
 • 15
 • 18
 • 23
 • 24
 • 11
 • 05

e mërkurë, 21 shtator 2022.

#1299

 • 02
 • 15
 • 19
 • 25
 • 27
 • 37
 • 10
 • 05

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Republika domenikane. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Republika Domenikane oto & Loto Mas është organizuar nga Leidsa. Faqja zyrtare: www.leidsa.com

Shanset për të fituar në Republika Domenikane oto & Loto Mas

Në Republika Domenikane oto & Loto Mas lojtar zgjedh 8 numrat në mes 1 - 38.

 • Jackpot në Republika Domenikane oto & Loto Mas është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.