Xhamaika Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 28 shtator 2022.

1926

 • 01
 • 10
 • 12
 • 23
 • 24
 • 32
 • 6

Xhamaika Lotto rezultate e shtunë, 24 shtator 2022.

1925

 • 01
 • 30
 • 31
 • 32
 • 33
 • 34
 • 6

Xhamaika Lotto rezultate e mërkurë, 21 shtator 2022.

1924

 • 11
 • 16
 • 25
 • 27
 • 30
 • 34
 • 15

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Xhamaika. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Xhamaika Lotto është organizuar nga Supreme Ventures. Faqja zyrtare: supremeventures.com

Shanset për të fituar në Xhamaika Lotto

Në Xhamaika Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 36 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Xhamaika Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.