Xhamaika Lucky 5 rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 1 dhjetor 2022.

7061

 • 04
 • 07
 • 10
 • 21
 • 26

Xhamaika Lucky 5 rezultate e mërkurë, 30 nëntor 2022.

7060

 • 03
 • 14
 • 21
 • 24
 • 25

Xhamaika Lucky 5 rezultate e martë, 29 nëntor 2022.

7059

 • 06
 • 13
 • 17
 • 19
 • 26

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Xhamaika. Tërheq janë në e martë, e mërkurë dhe e enjte.

Në Xhamaika Lucky 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 26.

Lucky 5 është organizuar nga Supreme Ventures. Faqja zyrtare: supremeventures.com