Azerbaijan 4+4 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 26 nëntor 2022.

22476

A

 • 3
 • 4
 • 17
 • 20

B

 • 1
 • 11
 • 14
 • 19

Azerbaijan 4+4 rezultate e premte, 25 nëntor 2022.

22475

A

 • 1
 • 2
 • 3
 • 7

B

 • 8
 • 9
 • 13
 • 18

Azerbaijan 4+4 rezultate e mërkurë, 23 nëntor 2022.

22473

A

 • 1
 • 5
 • 13
 • 17

B

 • 8
 • 10
 • 13
 • 19

Azerbaijan 4+4 rezultate e hënë, 21 nëntor 2022.

22471

A

 • 6
 • 13
 • 14
 • 15

B

 • 10
 • 14
 • 15
 • 16

e shtunë, 19 nëntor 2022.

#22466

A

 • 1
 • 5
 • 10
 • 18

B

 • 8
 • 10
 • 16
 • 17

e premte, 18 nëntor 2022.

#22465

A

 • 1
 • 7
 • 13
 • 16

B

 • 1
 • 2
 • 7
 • 10

e mërkurë, 16 nëntor 2022.

#22463

A

 • 8
 • 15
 • 16
 • 20

B

 • 4
 • 5
 • 8
 • 16

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Azerbaixhan. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë, e premte dhe e shtunë.

Në Azerbaijan 4+4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 1 - 20.

Azerbaijan 4+4 është organizuar nga Azerlotereya. Faqja zyrtare: azerlotereya.com