Islandë Lottó rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 9 tetor 2021.

 • 17
 • 25
 • 28
 • 34
 • 37
 • 14

Islandë Lottó rezultate e shtunë, 2 tetor 2021.

 • 06
 • 17
 • 24
 • 26
 • 36
 • 01

Islandë Lottó rezultate e shtunë, 25 shtator 2021.

 • 07
 • 26
 • 33
 • 37
 • 39
 • 08

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Islandë. Tërheq janë në e shtunë.

Islandë Lottó është organizuar nga Íslensk Getspá/Getraunir. Faqja zyrtare: games.lotto.is

Shanset për të fituar në Islandë Lottó

Në Islandë Lottó lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 39 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Islandë Lottó është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.