Nigeria Enugu Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 20 shtator 2023.

 • 17
 • 27
 • 49
 • 53
 • 77

Nigeria Enugu Lotto rezultate e mërkurë, 13 shtator 2023.

 • 32
 • 33
 • 39
 • 58
 • 83

Nigeria Enugu Lotto rezultate e diel, 10 shtator 2023.

 • 33
 • 43
 • 71
 • 73
 • 76

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Nigeri. Tërheq janë në e mërkurë dhe e diel.

Në Nigeria Enugu Lotto lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 76.

Nigeria Enugu Lotto është organizuar nga Baba Ijebu. Faqja zyrtare: babaijebu.ng