Massachusetts Mass Cash rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 4 tetor 2022.

 • 4
 • 8
 • 13
 • 18
 • 21

Massachusetts Mass Cash rezultate e hënë, 3 tetor 2022.

 • 5
 • 15
 • 19
 • 30
 • 34

Massachusetts Mass Cash rezultate e diel, 2 tetor 2022.

 • 2
 • 14
 • 24
 • 28
 • 33

e shtunë, 1 tetor 2022.

 • 6
 • 7
 • 13
 • 24
 • 35

e premte, 30 shtator 2022.

 • 7
 • 11
 • 16
 • 27
 • 29

e enjte, 29 shtator 2022.

 • 2
 • 5
 • 6
 • 32
 • 34

e mërkurë, 28 shtator 2022.

 • 5
 • 6
 • 20
 • 22
 • 23

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Massachusetts Mass Cash është organizuar nga Massachusetts State Lottery. Faqja zyrtare: www.masslottery.com

Shanset për të fituar në Massachusetts Mass Cash

Në Massachusetts Mass Cash lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 35.

 • Jackpot në Massachusetts Mass Cash është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 324632.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2164.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 74.