Massachusetts Megabucks rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 16 nëntor 2019.

18 19 26 31 40 46
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
5 2255 €
4 90 €
3 2 €

Massachusetts Megabucks rezultate e mërkurë, 13 nëntor 2019.

6 8 23 34 46 47
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
5 2255 €
4 90 €
3 2 €

Massachusetts Megabucks rezultate e shtunë, 9 nëntor 2019.

11 17 33 37 44 47
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
5 2255 €
4 90 €
3 2 €

Massachusetts Megabucks rezultate e mërkurë, 6 nëntor 2019.

12 15 19 28 31 32
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
5 2255 €
4 90 €
3 2 €

Massachusetts Megabucks rezultate e shtunë, 2 nëntor 2019.

2 3 33 34 43 47
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
5 2255 €
4 90 €
3 2 €

Massachusetts Megabucks rezultate e mërkurë, 30 tetor 2019.

1 6 10 30 40 48
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
5 2255 €
4 90 €
3 2 €

Massachusetts Megabucks rezultate e shtunë, 26 tetor 2019.

8 14 21 27 33 48
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
5 2255 €
4 90 €
3 2 €

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë.

Massachusetts Megabucks është organizuar nga Massachusetts State Lottery www.masslottery.com

Shanset për të fituar në Massachusetts Megabucks

Në Massachusetts Megabucks lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49

  • Jackpot në Massachusetts Megabucks është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 54201
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1032
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 56