Kanada Lotto 649 rezultate

7.8 milion €

Jackpot Next

Luaj Kanada Lotto 649 Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 4 prill 2020.

19 29 34 35 44 45 10
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 2870 €
4 67 €
3 6 €
2 + 1 3 €
2 2 €

Kanada Lotto 649 rezultate e mërkurë, 1 prill 2020.

4 6 10 13 25 49 41
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 966 €
4 33 €
3 6 €
2 + 1 3 €
2 2 €

Kanada Lotto 649 rezultate e shtunë, 28 mars 2020.

2 7 21 30 33 46 27
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 1386 €
4 45 €
3 7 €
2 + 1 3 €
2 2 €

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë.

Kanada Lotto 649 është organizuar nga Atlantic Lottery Corporation www.alc.ca

Shanset për të fituar në Kanada Lotto 649

Në Kanada Lotto 649 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49

  • Jackpot në Kanada Lotto 649 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2330636
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 55492
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1033
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 81
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8