Kanadë Bucko rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 14 tetor 2021.

 • 14
 • 17
 • 19
 • 29
 • 31

Joker

 • 243370

Kanadë Bucko rezultate e mërkurë, 13 tetor 2021.

 • 8
 • 9
 • 16
 • 26
 • 37

Joker

 • 133836

Kanadë Bucko rezultate e martë, 12 tetor 2021.

 • 4
 • 9
 • 38
 • 39
 • 41

Joker

 • 418719

Kanadë Bucko rezultate e hënë, 11 tetor 2021.

 • 1
 • 6
 • 12
 • 26
 • 34

Joker

 • 393466

e diel, 10 tetor 2021.

 • 1
 • 9
 • 15
 • 19
 • 30

Joker

 • 621897

e shtunë, 9 tetor 2021.

 • 14
 • 18
 • 28
 • 29
 • 31

Joker

 • 661016

e premte, 8 tetor 2021.

 • 3
 • 4
 • 7
 • 28
 • 38

Joker

 • 100009

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Kanadë Bucko është organizuar nga Atlantic Lottery Corporation (ALC). Faqja zyrtare: www.alc.ca

Shanset për të fituar në Kanadë Bucko

Në Kanadë Bucko lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 41.

 • Jackpot në Kanadë Bucko është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 249800.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1388.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 40.