Lotaria Kanadeze Lotto 649 rezultate

4 milion €

Jackpot Next

Luaj Lotto 649 Online

rezultatet më të fundit e mërkurë, 3 qershor 2020.

2020/45

 • 2
 • 15
 • 20
 • 22
 • 29
 • 39
 • 13
numrat çmim
6 4.7 milion €
5 + 1 46553 €
5 1940 €
4 65 €
3 8 €
2 + 1 4 €
2 2 €

Lotaria Kanadeze Lotto 649 rezultate e shtunë, 30 maj 2020.

2020/44

 • 11
 • 17
 • 27
 • 28
 • 30
 • 43
 • 35
numrat çmim
6 *
5 + 1 146223 €
5 1934 €
4 59 €
3 8 €
2 + 1 4 €
2 2 €

Lotaria Kanadeze Lotto 649 rezultate e mërkurë, 27 maj 2020.

2020/43

 • 7
 • 17
 • 18
 • 22
 • 28
 • 34
 • 1
numrat çmim
6 19.3 milion €
5 + 1 58231 €
5 1733 €
4 55 €
3 8 €
2 + 1 4 €
2 2 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Lotto 649 është organizuar nga Atlantic Lottery Corporation. Faqja zyrtare: www.alc.ca

Shanset për të fituar në Lotto 649

Në Lotto 649 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Lotto 649 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2330636
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 55492
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1033
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 81
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8