Kanada BC 49 rezultate

U.S. Mega Millions

169.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 prill 2019

10 14 20 23 31 40 21
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 493.76 €
4 49.37 €
3 6.58 €
2 + 1 3.29 €

Kanada BC 49 rezultate e mërkurë, 17 prill 2019

2 12 21 22 32 49 8
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 493.76 €
4 49.37 €
3 6.58 €
2 + 1 3.29 €

Kanada BC 49 rezultate e shtunë, 13 prill 2019

1 3 15 27 35 44 34
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 495.76 €
4 49.58 €
3 6.61 €
2 + 1 3.31 €

Kanada BC 49 rezultate e mërkurë, 10 prill 2019

9 14 24 43 46 47 23
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 493.91 €
4 49.39 €
3 6.58 €
2 + 1 3.3 €

Kanada BC 49 rezultate e shtunë, 06 prill 2019

3 14 15 18 31 32 26
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 493.89 €
4 49.39 €
3 6.58 €
2 + 1 3.3 €

Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë

Biletat mund të blihen në Canada.

Në Kanada BC 49 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Kanada BC 49

Kanada BC 49 ka 6 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Kanada BC 49 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 2330636.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 55492.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1033.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57.
  • Çmimi më i vogël në Kanada BC 49 është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 81.

Faqja zyrtare