Greqi Extra 5 rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 19 shtator 2021 në 7:00 e pasdites.

524/2021 (10625)

 • 18
 • 10
 • 11
 • 27
 • 06

Greqi Extra 5 rezultate e diel, 19 shtator 2021 në 3:00 e pasdites.

523/2021 (10624)

 • 35
 • 26
 • 23
 • 10
 • 31

Greqi Extra 5 rezultate e shtunë, 18 shtator 2021 në 7:00 e pasdites.

522/2021 (10623)

 • 31
 • 33
 • 35
 • 04
 • 29

Greqi Extra 5 rezultate e shtunë, 18 shtator 2021 në 3:00 e pasdites.

521/2021 (10622)

 • 01
 • 33
 • 13
 • 25
 • 05

e premte, 17 shtator 2021 në 7:00 e pasdites.

#520/2021 (10621)

 • 17
 • 01
 • 20
 • 28
 • 05

e premte, 17 shtator 2021 në 3:00 e pasdites.

#519/2021 (10620)

 • 30
 • 13
 • 28
 • 33
 • 15

e enjte, 16 shtator 2021 në 7:00 e pasdites.

#518/2021 (10619)

 • 21
 • 31
 • 01
 • 26
 • 04

e enjte, 16 shtator 2021 në 3:00 e pasdites.

#517/2021 (10618)

 • 29
 • 33
 • 28
 • 11
 • 17

e mërkurë, 15 shtator 2021 në 7:00 e pasdites.

#516/2021 (10617)

 • 10
 • 25
 • 02
 • 33
 • 03

e mërkurë, 15 shtator 2021 në 3:00 e pasdites.

#515/2021 (10616)

 • 27
 • 21
 • 14
 • 35
 • 19

e martë, 14 shtator 2021 në 7:00 e pasdites.

#514/2021 (10615)

 • 31
 • 20
 • 29
 • 05
 • 22

e martë, 14 shtator 2021 në 3:00 e pasdites.

#513/2021 (10614)

 • 11
 • 28
 • 05
 • 22
 • 21

e hënë, 13 shtator 2021 në 7:00 e pasdites.

#512/2021 (10613)

 • 24
 • 34
 • 19
 • 29
 • 23

e hënë, 13 shtator 2021 në 3:00 e pasdites.

#511/2021 (10612)

 • 04
 • 12
 • 21
 • 23
 • 29

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Greqi. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Greqi Extra 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 35.

Greqi Extra 5 është organizuar nga Opap. Faqja zyrtare: www.opap.gr