Xhoker grek rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 5 janar 2021.

2021/2229

 • 15
 • 18
 • 22
 • 27
 • 43
 • 11
numrat çmim
5 + 1 1.6 milion €
5 42606 €
4 + 1 2500 €
4 50 €
3 + 1 50 €
3 2 €
2 + 1 2 €
1 + 1 2 €

Xhoker grek rezultate e diel, 3 janar 2021.

2021/2228

 • 6
 • 14
 • 19
 • 43
 • 45
 • 17
numrat çmim
5 + 1 *
5 *
4 + 1 2500 €
4 50 €
3 + 1 50 €
3 2 €
2 + 1 2 €
1 + 1 2 €

Xhoker grek rezultate e enjte, 31 dhjetor 2020.

2020/2227

 • 3
 • 7
 • 11
 • 18
 • 40
 • 4
numrat çmim
5 + 1 *
5 31296 €
4 + 1 2500 €
4 50 €
3 + 1 50 €
3 2 €
2 + 1 2 €
1 + 1 2 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Greqi. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e diel.

Xhoker grek është organizuar nga Opap. Faqja zyrtare: www.opap.gr

Shanset për të fituar në Xhoker grek

Në Xhoker grek lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 45 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Xhoker grek është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1286062
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 24435180
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6430
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 122176
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 165
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 3133
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 247
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 53