Greqi Proto rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 16 shtator 2021.

99/2021 (2984)

 • 8
 • 0
 • 2
 • 7
 • 0
 • 9
 • 4

Greqi Proto rezultate e martë, 14 shtator 2021.

98/2021 (2983)

 • 5
 • 3
 • 9
 • 6
 • 5
 • 0
 • 0

Greqi Proto rezultate e diel, 12 shtator 2021.

97/2021 (2982)

 • 6
 • 5
 • 9
 • 7
 • 8
 • 5
 • 1

e enjte, 9 shtator 2021.

96/2021 (2981)

 • 6
 • 5
 • 2
 • 4
 • 5
 • 1
 • 7

e martë, 7 shtator 2021.

#95/2021 (2980)

 • 7
 • 2
 • 6
 • 9
 • 7
 • 2
 • 8

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Greqi. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e diel.

Në Greqi Proto lojtar zgjedh 7 numrat në mes 0 - 9.

Greqi Proto është organizuar nga Opap. Faqja zyrtare: www.opap.gr