Greqi Joker rezultate

U.S. Mega Millions

215.1 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e diel, 09 dhjetor 2018

4 7 25 28 35 20
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 1 2498.63 €
4 49.97 €
3 + 1 49.97 €
3 2 €
2 + 1 2 €
1 + 1 1.5 €

Greqi Joker rezultate e enjte, 06 dhjetor 2018

4 5 30 35 42 10
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 1 2491.54 €
4 49.83 €
3 + 1 49.83 €
3 1.99 €
2 + 1 1.99 €
1 + 1 1.49 €

Greqi Joker rezultate e diel, 02 dhjetor 2018

9 14 28 29 38 17
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 81942.27 €
4 + 1 2484.3 €
4 49.69 €
3 + 1 49.69 €
3 1.98 €
2 + 1 1.98 €
1 + 1 1.49 €

Greqi Joker rezultate e enjte, 29 nëntor 2018

16 18 29 42 44 14
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 33571.27 €
4 + 1 2477.26 €
4 49.54 €
3 + 1 49.54 €
3 1.98 €
2 + 1 1.98 €
1 + 1 1.48 €

Greqi Joker rezultate e diel, 25 nëntor 2018

7 11 36 40 42 14
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 64717.87 €
4 + 1 2489.52 €
4 49.79 €
3 + 1 49.79 €
3 1.99 €
2 + 1 1.99 €
1 + 1 1.49 €

Tërheq janë në e diel dhe e enjte

Biletat mund të blihen në Greqi.

Në Greqi Joker lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 45.

Shanset për të fituar në Greqi Joker

Greqi Joker ka 8 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Greqi Joker është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 24435180.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1286062.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 122176.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6430.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 3133.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 165.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 247.
  • Çmimi më i vogël në Greqi Joker është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 53.

Greqi Joker është organizuar nga Opap - Faqja zyrtare