Irlandë Daily Million rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 31 gusht 2022 në 9:00 e pasdites.

 • 2
 • 3
 • 6
 • 7
 • 14
 • 28
 • 18

Plus

 • 8
 • 9
 • 11
 • 17
 • 27
 • 37
 • 34

Irlandë Daily Million rezultate e mërkurë, 31 gusht 2022 në 2:00 e pasdites.

 • 15
 • 21
 • 25
 • 31
 • 34
 • 37
 • 32

Plus

 • 2
 • 4
 • 14
 • 17
 • 19
 • 20
 • 15

Irlandë Daily Million rezultate e martë, 30 gusht 2022 në 9:00 e pasdites.

 • 1
 • 17
 • 22
 • 23
 • 26
 • 32
 • 16

Plus

 • 6
 • 11
 • 14
 • 16
 • 21
 • 27
 • 7

e martë, 30 gusht 2022 në 2:00 e pasdites.

 • 5
 • 13
 • 14
 • 18
 • 19
 • 22
 • 3

Plus

 • 1
 • 10
 • 14
 • 27
 • 31
 • 35
 • 26

e hënë, 29 gusht 2022 në 9:00 e pasdites.

 • 2
 • 9
 • 13
 • 26
 • 38
 • 39
 • 12

Plus

 • 8
 • 14
 • 15
 • 27
 • 28
 • 33
 • 32

e hënë, 29 gusht 2022 në 2:00 e pasdites.

 • 6
 • 15
 • 16
 • 20
 • 28
 • 39
 • 30

Plus

 • 6
 • 24
 • 26
 • 34
 • 37
 • 39
 • 23

e diel, 28 gusht 2022 në 9:00 e pasdites.

 • 11
 • 18
 • 23
 • 27
 • 28
 • 36
 • 19

Plus

 • 8
 • 16
 • 17
 • 19
 • 22
 • 32
 • 26

e diel, 28 gusht 2022 në 2:00 e pasdites.

 • 3
 • 7
 • 10
 • 12
 • 29
 • 32
 • 13

Plus

 • 18
 • 20
 • 26
 • 30
 • 33
 • 37
 • 14

e shtunë, 27 gusht 2022 në 9:00 e pasdites.

 • 1
 • 7
 • 22
 • 24
 • 36
 • 38
 • 39

Plus

 • 4
 • 5
 • 10
 • 27
 • 36
 • 38
 • 11

e shtunë, 27 gusht 2022 në 2:00 e pasdites.

 • 8
 • 10
 • 16
 • 23
 • 31
 • 33
 • 5

Plus

 • 4
 • 7
 • 11
 • 17
 • 27
 • 37
 • 20

e premte, 26 gusht 2022 në 9:00 e pasdites.

 • 1
 • 20
 • 26
 • 29
 • 30
 • 35
 • 19

Plus

 • 10
 • 12
 • 14
 • 24
 • 29
 • 34
 • 32

e premte, 26 gusht 2022 në 2:00 e pasdites.

 • 4
 • 6
 • 7
 • 17
 • 25
 • 27
 • 26

Plus

 • 1
 • 2
 • 3
 • 5
 • 7
 • 35
 • 30

e enjte, 25 gusht 2022 në 9:00 e pasdites.

 • 5
 • 6
 • 10
 • 16
 • 34
 • 39
 • 31

Plus

 • 6
 • 8
 • 15
 • 23
 • 26
 • 27
 • 21

e enjte, 25 gusht 2022 në 2:00 e pasdites.

 • 4
 • 5
 • 6
 • 20
 • 30
 • 33
 • 22

Plus

 • 5
 • 13
 • 22
 • 27
 • 29
 • 37
 • 1

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Irlandë. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Daily Million është organizuar nga Irish National Lottery. Faqja zyrtare: www.lottery.ie

Shanset për të fituar në Daily Million

Në Irlandë Daily Million lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 39 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Daily Million është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3262623.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 543771.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 16993.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 6797.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 439.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 329.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 33.