Lotaria irlandeze rezultate

19 milion €

Jackpot Next

Luaj Lotaria irlandeze Online

rezultatet më të fundit e mërkurë, 13 tetor 2021.

2021/82

 • 9
 • 15
 • 39
 • 41
 • 44
 • 47
 • 27
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 35234 €
4 + 1 180 €
4 55 €
3 + 1 28 €
3 10 €

Lotaria irlandeze rezultate e shtunë, 9 tetor 2021.

2021/81

 • 5
 • 13
 • 18
 • 25
 • 34
 • 38
 • 7
numrat çmim
6 *
5 + 1 1.3 milion €
5 1489 €
4 + 1 146 €
4 52 €
3 + 1 23 €
3 9 €

Lotaria irlandeze rezultate e mërkurë, 6 tetor 2021.

2021/80

 • 5
 • 6
 • 9
 • 31
 • 35
 • 45
 • 12
numrat çmim
6 *
5 + 1 565390 €
5 1472 €
4 + 1 142 €
4 54 €
3 + 1 23 €
3 9 €

e shtunë, 2 tetor 2021.

2021/79

 • 12
 • 17
 • 18
 • 21
 • 33
 • 37
 • 23
numrat çmim
6 *
5 + 1 826392 €
5 1617 €
4 + 1 164 €
4 52 €
3 + 1 24 €
3 9 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Irlandë. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Lotaria irlandeze është organizuar nga Irish National Lottery. Faqja zyrtare: www.lottery.ie

Shanset për të fituar në Lotaria irlandeze

Në Lotaria irlandeze lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 47 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Lotaria irlandeze është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 10737573.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1789595.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 44740.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 17895.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 917.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 688.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 55.