Keno suedeze rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 28 nëntor 2022.

332/2022 (10921)

 • 01
 • 08
 • 11
 • 17
 • 23
 • 26
 • 32
 • 35
 • 36
 • 40
 • 41
 • 44
 • 45
 • 46
 • 57
 • 60
 • 63
 • 65
 • 67
 • 68
 • 32

Keno suedeze rezultate e diel, 27 nëntor 2022.

331/2022 (10920)

 • 02
 • 04
 • 11
 • 12
 • 17
 • 19
 • 26
 • 28
 • 30
 • 31
 • 33
 • 38
 • 39
 • 48
 • 51
 • 52
 • 60
 • 61
 • 64
 • 65
 • 12

Keno suedeze rezultate e shtunë, 26 nëntor 2022.

330/2022 (10919)

 • 04
 • 07
 • 17
 • 21
 • 30
 • 31
 • 32
 • 36
 • 39
 • 40
 • 42
 • 45
 • 49
 • 50
 • 55
 • 58
 • 60
 • 64
 • 65
 • 66
 • 40

Keno suedeze rezultate e premte, 25 nëntor 2022.

329/2022 (10918)

 • 01
 • 10
 • 11
 • 18
 • 22
 • 23
 • 25
 • 27
 • 32
 • 34
 • 35
 • 38
 • 40
 • 43
 • 51
 • 55
 • 56
 • 61
 • 64
 • 68
 • 23

e enjte, 24 nëntor 2022.

#328/2022 (10917)

 • 01
 • 03
 • 04
 • 06
 • 08
 • 17
 • 20
 • 25
 • 27
 • 30
 • 38
 • 42
 • 46
 • 48
 • 49
 • 55
 • 56
 • 57
 • 68
 • 69
 • 56

e mërkurë, 23 nëntor 2022.

#327/2022 (10916)

 • 03
 • 13
 • 14
 • 17
 • 21
 • 25
 • 29
 • 32
 • 37
 • 40
 • 41
 • 42
 • 46
 • 47
 • 53
 • 58
 • 59
 • 61
 • 64
 • 66
 • 66

e martë, 22 nëntor 2022.

#326/2022 (10915)

 • 03
 • 04
 • 08
 • 18
 • 31
 • 39
 • 41
 • 42
 • 45
 • 48
 • 53
 • 54
 • 55
 • 56
 • 61
 • 62
 • 64
 • 66
 • 67
 • 68
 • 39

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Suedi. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Keno suedeze lojtar zgjedh 20 numrat në mes 1 - 70 dhe 1 numrat bonus.

Keno suedeze është organizuar nga Svenska Spel. Faqja zyrtare: www.svenskaspel.se