Llotaria Suedeze rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 10 korrik 2024.

Lotto 1

 • 3
 • 5
 • 15
 • 18
 • 21
 • 22
 • 26
 • 1
 • 9
 • 24
 • 35

Lotto 2

 • 1
 • 7
 • 12
 • 14
 • 26
 • 28
 • 29
 • 3
 • 20
 • 23
 • 24

Joker

 • 2
 • 1
 • 7
 • 8
 • 8
 • 5
 • 2

Llotaria Suedeze rezultate e shtunë, 29 qershor 2024.

Lotto 1

 • 1
 • 7
 • 11
 • 15
 • 18
 • 20
 • 29
 • 16
 • 19
 • 22
 • 34

Lotto 2

 • 3
 • 4
 • 9
 • 10
 • 11
 • 28
 • 29
 • 7
 • 8
 • 27
 • 33

Joker

 • 9
 • 2
 • 7
 • 8
 • 9
 • 5
 • 9

Llotaria Suedeze rezultate e mërkurë, 26 qershor 2024.

Lotto 1

 • 2
 • 17
 • 19
 • 24
 • 25
 • 30
 • 32
 • 4
 • 11
 • 18
 • 23

Lotto 2

 • 2
 • 6
 • 7
 • 13
 • 19
 • 29
 • 32
 • 10
 • 15
 • 26
 • 28

Joker

 • 7
 • 9
 • 1
 • 0
 • 3
 • 6
 • 4

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Suedi. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Llotaria Suedeze është organizuar nga Svenska Spel. Faqja zyrtare: www.svenskaspel.se

Shanset për të fituar në Llotaria Suedeze

Në Llotaria Suedeze lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 35 dhe 4 numrat bonus.

 • Jackpot në Llotaria Suedeze është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6724520.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 240161.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 40027.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 847.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 59.