Letoni Latloto 535 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 23 shtator 2023.

76/2023 (2648)

 • 04
 • 07
 • 09
 • 24
 • 26
 • 05

Letoni Latloto 535 rezultate e mërkurë, 20 shtator 2023.

75/2023 (2647)

 • 07
 • 21
 • 25
 • 30
 • 34
 • 05

Letoni Latloto 535 rezultate e shtunë, 16 shtator 2023.

74/2023 (2646)

 • 01
 • 05
 • 17
 • 20
 • 35
 • 03

e mërkurë, 13 shtator 2023.

73/2023 (2645)

 • 02
 • 06
 • 20
 • 24
 • 32
 • 05

e shtunë, 9 shtator 2023.

#72/2023 (2644)

 • 07
 • 09
 • 17
 • 22
 • 33
 • 03

e mërkurë, 6 shtator 2023.

#71/2023 (2643)

 • 08
 • 16
 • 20
 • 25
 • 35
 • 06

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Letoni. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Latloto është organizuar nga Latvijas Loto. Faqja zyrtare: www.latloto.lv

Shanset për të fituar në Latloto

Në Letoni Latloto 535 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 35.

 • Jackpot në Latloto është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 360702.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2164.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 75.